Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Dumapárbaj

Dumapárbaj

Zene, Film & Kultúra

Dumapárbaj

Zene, Film & Kultúra

Promotions 08:25
KALMÁR TAMÁS (Hadházi László) befutott, negyvenes évei végén járó, kissé felfuvalkodott sztár. Standup nagyágyúként övé a legismertebb önálló tévés showműsor.
Egy napon azonban rájön, hogy népszerűsége lassan a múlté, a közönség kedvence egyre inkább feltörekvő fiatal riválisa – NAGY Tóbiás (Kiss Ádám).

Tamás – ahelyett, hogy szembenézne önmagával – úgy hiszi, minden bajának Tóbiás az okozója, ezért gátlástalanul igyekszik a fiatal humorista fölébe kerekedni. Próbálkozásai rendre balul sülnek el, s míg mi nevetünk szerencsétlenkedésein, ő egyik slamasztikából a másikba kerül.
Egyre romlik a kapcsolata feleségével és legrégebbi barátjával és egyben menedzserével: VIGÉCcel (Eszenyi Enikő). Miközben szeretteitől eltávolodik, szakmailag és anyagilag is lecsúszik: hihetetlen fellépéseken próbál pénzt keresni. Megrendelik poénjait vidéki diszkókba, szánalmas céges rendezvényekre és még gazdag horgászok is, hogy jobban harapjanak a halak.
Végül egy mindent eldöntő dumapárbajra hívja ki Tóbiást, hogy egyszer, s mindenkorra eldőljön, ki a szájkarate legnagyobb mestere.
Ki a szórakoztatóbb, Tamás vagy Tóbiás? Mi a siker receptje és milyen magas az ára? A moziban kiderül.