promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Minden bérlet elfogyott a Balaton Soundra
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezzel a hírrel párhuzamosan három új név is érkezett. A Sound neves felhozatalához csatlakozik a megannyi komoly szakmai díjjal kitüntetett holland trance DJ és producer, a magyar partyarcok egyik kedvenc, mindig első osztályú teljesítményt nyújtó nemzetközi sztárja, Sander van Doorn. Jön továbbá a norvég elektronikus zenész, DJ és producer, Lindstrøm, aki ötletgazdag, változatos, kiismerhetetlen, mégis végtelenül szórakoztató space diszkózenéjével tett szert kultstátuszra. Itt lesz a Dj- producerzseni, a drum'n'bass nemzetközi ikonjainak egyike Roni Size, aki régi harcostársával, a drum'n'bass univerzum legtöbbet foglalkoztatott MC-jével, Dynamite-tal érkezik.

Kizárólag bérletesek számára egy “nulladik” nappal is készülnek a szervezők. A Sound tehát már július 9-én beindul, több helyszínen, olyan sztárokkal, mint a most bejelentett Sander van Doorn vagy a Hardrock Sofa, akik a Jägermeister Arénában szórakoztatják a szerdán sátrat verőket. Erre a napra napijegy nem váltható.

Ezzel lassan ki is kerekedett a MasterCard Balaton Sound idei programja, a részletes program mától elérhető a Programok menüpontban.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás