promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Riasztó felvételek: UFO-t láttak Magyarország szomszédságában, videóra vették a földönkívüli objektumot
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ufóészlelés a szomszédos Szlovákiában.

Scott C. Waring jelenleg a világ egyik legismertebb ufószakértője és ufóvadásza, aki karácsony idején sem pihentette a szakmát. A blogger-vlogger birtokába jutott egy felvétel, amit az egyik olvasója küldött el neki. Az alábbi videón jól látszik, hogy éppen karácsony napján egy repülő objektum halad el Las Vegas felett. Ez akár alá is támaszthatja Waring egyik korábbi kijelentését, miszerint Las Vegasban egy UFO-bázis lehet valahol.

„Jól látszik, amint az égen lebeg, majd 90 fokban hirtelen elfordul. Nos, ez a mozdulat az, ami egyértelműen jelzi, hogy a jármű intelligens vezérlésű, és a földönkívüliek műve”

- írta a férfi az oldalán.

Azonban nem csak a tengerentúlon láttak UFO-t a szeretet ünnepén: Magyarország szomszédságában, Szlovákiában is észlelés volt. A Paraméter több olvasója is levideózta a földönkívülinek sejthető objektumot, ami Pozsonyeperjesen tűnt fel nagyjából 22:16-kor.

Egy taxis beszámolója szerint éppen Mórockarcsáról szállított utast Albárra, amikor megjelent az égen a fényes, és körkörösen mozgó tárgy, ami aztán végig is kísérte őket az úton. Azóta sem derült ki, hogy mit is láttak pontosan a csallóköziek, de az is érdekes kérdés, hogy vajon ugyanazt az objektumot láthatták Magyarország mellett, mint Las Vegasban, vagy esetleg több UFO is körözhetett nálunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás