promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Űrlényekről vallott a halálos ágyán az állítólagos CIA-ügynök - Tényleg léteznek földönkívüliek?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az idős férfi állítólag az utolsó szavaival kitálalt az űrlényekről.

Rengeteg embert foglalkoztat a gondolat, hogy vajon léteznek-e földönkívüliek. A folyamatos UFO-észlelések és a különböző, űrlényekkel kapcsolatos beszámolók csak további táptalajt adnak a témának, de egyelőre még egyáltalán nem találtunk megkérdőjelezhetetlen bizonyítékot arra, hogy rajtunk kívül vannak más értelmes élőlények is a galaxisban – pedig lehet, hogy tényleg léteznek, és már a Földön is jártak.

Most egy újabb eset kavart nagy port az űrlény-hívők körében, ugyanis állítólag egy 77 éves férfi a halálos ágyán elég megdöbbentő dolgokat mondott, illetve még előtte egy interjú során is, de akkor elvileg leállította őt a CIA – ugyanis a magát biztonsági okokból álnéven bemutató férfi szerint ő is CIA-ügynök volt 1954 és 1960 között, ezért tud ennyi mindent az idegen lényekről.

A férfi elmondta, hogy annak idején elvitték őt az 51-es körzetbe, hogy megvizsgáljon pár tárgyat. Egy hatalmas hangárban találta magát, ahol elvileg egy olyan idegen eredetű űrhajó is volt, ami állítólag még 1947 júliusában zuhant le UFO-észlelések miatt elhíresült Roswellnél – de nem ez volt az egyetlen sokkoló dolog, amit látott a helyszínen.

A Kewper ügynökként ismert férfi arról is beszélt, hogy az 51-es körzetben végignézett egy felkavaró videót, amin egy űrlényt boncolnak fel minden bizonnyal amerikai tudósok, illetve azt is megtudta, hogy egy másik helyiségben éppen egy interjút folytatnak egy másik földönkívülivel – az állítólagos CIA-ügynök szerint az aránytalan testű, szürke színű idegen lény agya kicsit nagyobb volt, mint az emberi agy, az orra nagyon-nagyon apró volt, a szája kicsi, illetve a fülei is csak nyílások voltak a fején.

A férfi leírása nagyjából megegyezik azzal, amit mások is mondanak az űrlények kinézetével kapcsolatban, viszont mivel egy rejtélyes alakról van szó a személyében, így nem lehet biztosra venni a szavait, hiszen arra sincs bizonyíték, hogy valaha is a CIA-nál dolgozott – de ettől függetlenül mindenképp érdekes, amiket mesélt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás