promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így lehet pénzt keresni TikTok-on: Íme a stratégia, amelyet 2022-ben használhatnak a tartalomgyártók
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

2021-ben a TikTok elérte a havi aktív felhasználók egymilliárdos mérföldkövét, kihasználva azt, hogy az emberek az egyszerű, rövid formátumú videós tartalmak felé nyitnak. A népszerűségnek ez a formája azt jelenti, hogy a TikTok egy jó bevételi lehetőség, különös tekintettel arra, hogy az Egyesült Államokban a TikTok-felhasználók körülbelül 37%-a évente legalább 100 000 dollárt keres az alkalmazással.

De hogy kezdjük el?

Általában a TikTokerek 18 és 24 év közöttiek. Emiatt a TikTok előre sorolja azokat a márkákat, amelyek termékeiket a Z generációnak szeretnék értékesíteni. A TikTok hirdetések egyszerű, hatékony eszközökkel rendelkeznek, amelyek segítségével több millió felhasználó számára lehet marketing tevékenységet végezni. A hirdetésformátumok régiónként változnak, de lehetővé teszik a célirányzott reklámot.

A TikTok hirdetések legnépszerűbb típusai a következők:

Hírcsatornán belüli videó: Megjelenik azon TikTok-felhasználók For You oldalán, akik megfelelnek a paramétereknek.

Márkaátvétel: Ez lehetővé teszi, hogy hirdetés néhány másodpercre a teljes képernyő szélességére kiterjedjen. Ezután hírfolyamon belüli videohirdetés lesz belőle.

Hashtag kihívások: Hozzunk létre kihívásokat, amelyek ösztönzik a felhasználók által generált tartalmat. Ezek a kihívások a TikTok Discovery szakaszában jelennek meg. Ez a lehetőség csak azon felügyelt márkák számára érhető el, amelyek együttműködnek a TikTok értékesítési képviselőivel.

Tippek és adományok

A TikTok bevezetett egy borravaló funkciót, amely lehetővé teszi a kiválasztott alkotók számára, hogy pénzt keressenek a borravalókkal és adományokkal. A rajongók ezzel a funkcióval kifejezhetik hálájukat az általuk szeretett alkotóknak.

A videoajándékok segítségével a nézők virtuális ajándékokat és érméket küldhetnek az alkotóknak. Egyes alkotók ajándékokat gyűjthetnek élő közvetítés során. Az ajándékok beválthatók a Diamonds-ra – a TikTok digitális pénznemére.

Ha elegendő gyémántot szerzünk, valódi készpénzre cserélhetjük azokat.

Együttműködés egy alkotóval

A TikTok virágzó tartalomkészítői közössége kiváló csatornává teszi a befolyásos emberekkel való együttműködést erősen elkötelezett közösségekkel.

A kulcs az, hogy a megfelelő alkotókkal működjünk együtt, akik hitelesen tudják pozícionálni a márkát a közönség számára, mivel az alkotók által készített márkás tartalmak elköteleződési aránya 83%-kal magasabb.

A TikTok Creator Marketplace az a hely, ahol kapcsolatba léphetünk a hálózat tartalomkészítőivel. Néhány lépésben influencereket találhatunk, és kampányokat futtathatunk velük.

A TikTok rendelkezik bizonyos jogosultsági követelményekkel az Alkotói piactéren, így csak kiválasztott alkotók csatlakozhatnak. Ez biztosítja a marketingszakembereket, hogy a partnerükkel együttműködő alkotók a TikTok legfontosabb befolyásolói legyenek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás