Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Váratlan változást jelenetett be a Google, minden magyart is érint

Váratlan változást jelenetett be a Google, minden magyart is érint

Tech & Tudomány

Váratlan változást jelenetett be a Google, minden magyart is érint

Tech & Tudomány

Promotions 17:37

A gigacég jelentetette be a változást.

A Google az internet legnépszerűbb keresőmotora, nem telik el talán egyetlen nap egy magyar ember életében sem, hogy ne guglizna egyet az interneten, hiszen itt kezdődik minden keresés az interneten, és csak nagyon ritka helyzetben nem innen indulunk. A Google a keresőmotorja mellett egyéb szolgáltatásokat is kínál a felhasználóknak, így többek között a Google Maps-et, amely bizony sokkal közelebb hozta hozzánk a Földkerekséget.

A mindennap használt alkalmazások pedig komoly segítségünkre vannak abban is, hogy a mindennapok nyűgjeit könnyebben vehessük, így pedig mindig nagy örömhír, ha egy változásról hall az ember, egy olyan változásról, ami bizony megkönnyíti az életünket. A Google-ben az idézőjeles kereséssel eddig is szuperpontosan lehetett célozni, így konkrét kifejezésekre is egyszerűbb volt rátalálni.

A Google pedig most ezt még jobban felturbózta.

A vállalat a friss bejelentésében, amelyről a 24.hu számolt be a The Verge nyomán, azt írja, hogy ezt a funkciót még jobban leegyszerűsítik úgy, hogy a weboldal címe alatt megjelenő kétsoros kis részletben már ezek a szavak és kifejezések fognak feltűnni, ráadásul mindez félkövérrel. Ezzel pedig nagyon sok felhasználónak könnyítik meg majd a dolgát, akik elkerülhetik a felesleges görgetéseket.

Borítókép: Profimedia - illusztráció

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria