promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megdöbbentő: 800 gyerek édesapja lett egy férfi, az igazság azonban ennél is döbbenetesebb
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bejárta a világsajtót a hír, de vajon mi az igazság?

Nem is egyszer járta be a világsajtót, hanem többször is, hogy van egy férfi, akinek 800 gyermeke van. A fáma szerint 1951 és 1964 között születtek a lurkók, és minderre bizonyíték is van. A sztori elképesztő, szinte hihetetlen érdekesség, feltéve, ha igaz. És valószínűleg világrekord is, hiszen ő lehetne a legtöbb gyermeket nemző apa. A feltételezett amerikai férfiről, aki foglalkozására nézve tejesember, még egy kép is felkerült a közösségi oldalakra. 

Persze a gyereknevelés további etapjairól már nincsenek fotók.

Az egyik leghíresebb tényfeltáró és álhírleleplező oldal, a Snopes a rejtély és a titok végére járt. Kiderült, hogy azaz oldal, amely a hírt elkezdte terjeszteni, nyíltan és vállalatan egy szatirikus hangvételű weboldal, ők szórakoztatni akarnak.

A bejegyzést azonban hírként is átvette több oldal, pedig a Daily News Reported jelzi az oldal leírásában, hogy nem valós híreket közelnek. A Snopes viszont annak is utánajárt, hogy nem ez az oldal az első, aki efféle álhírt közöl vicces célzattal, mivel amióta a tejet házhoz szállították, terjedtek efféle pletykák, hogy vannak olyan dolgozók, akiknek afférjaik voltak a vásárlóikkal.

Korábban egy 1300 gyerekes tejesemberről is terjedtek vicces bejegyzések.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás