promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szomorú hírt közölt a Google, nagyon sok magyart is érint: sajnos itt a vége!
Borítókép:  Profimedia / Illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan szerették ezeket, de itt az idő búcsút inteni nekik!

A világ egyik legnagyobb vállalata, a Google nagy bejelentést tett, döntött, május 11-ben határozták meg a határidőt. Végleg megölik majd a hívásrögzítő applikációkat, amelyek nagyon népszerűek voltak az elmúlt években. 

Sokan imádták a hívásrögzítős alkalmazásokat az interneten, Magyarországon is óriási kereslet volt rájuk, hiszen a segítségükkel rengeteg dolognak tudtunk biztos táptalajt adni, megkönnyítették életünket a mindennapokban. Ám az utóbbi években egyre nehézkésebb lett ezeket az applikációkat használni, az egyre szigorúbb törvényi szabályozások miatt pedig egyre szűkült a tér az alkalmazások használata előtt.

Egy kis idő elteltével már az alaprendszerekből is kivették ezeket.

De sokáig így is voltak másfajta megoldások, amelyekkel lehetővé vált még a hívásrögzítés így is. Külsős alkalmazások a Kisegítő lehetőségeken keresztül hozzá tudtak férni még a telefonhívásokhoz. Ám már nem sokáig, ugyanis a Google úgy döntött, hogy itt a vége, és a Play áruházakban május 11. után már nem lehet elérni ezeket a szoftvereket. Majd az újabb biztonsági frissítés után az iylen megoldást használó programok ismegszűnnek létezni - írja a Totalcar.

A gyári hívásrögzítők viszont ezek után is működni fognak azokban a telefonokban, amelyekben még vannak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás