Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Új funkcióval bővül a YouTube, aminek a legtöbb felhasználó nagyon fog örülni

Új funkcióval bővül a YouTube, aminek a legtöbb felhasználó nagyon fog örülni

Tech & Tudomány

Új funkcióval bővül a YouTube, aminek a legtöbb felhasználó nagyon fog örülni

Tech & Tudomány

Toronicza Péter 19:38

A YouTube még csak teszteli a dolgot, de valószínűleg hamarosan mindenki számára elérhető lesz a funkció.

Az egyik újítás a legtöbb helyen már látható. Itt azt vezette be a legnépszerűbb videómegosztó, hogy a mobilon félbehagyott videókat befejezhetjük a laptopon vagy PC-n, ha időközben eszközt váltunk. Persze a legtöbb videónál ott folytathatjuk a lejátszást, ahol abbahagytuk, de innentől egy külön ablakot dob fel a platform, ráadásul azonnal.

A PC-n vagy laptopon megnyitott, de megállított felvétel a telefonon nem fog megjelenni, de az lenne a logikus, ha ezt is megoldanák később.

A másik újítás még tesztelés alatt áll. Ez az, hogy a YouTube innentől meg szeretné mutatni a felhasználóknak, hogy egy hosszabb videóban melyik a legnépszerűbb rész, vagyis melyik az a pont, amit a legtöbbször megnéztek.

A 9to5Google már videót is tudott mutatni erről. Ahogy a csúszkát húzogatjuk, ott előbukkan egy „most viewed” vagyis legnézettebb rész kiírás. Ez rávilágít arra, hogy mondjuk egy hosszabb interjúnál hova érdemes tekernünk a tartalmon belül, de azt is kideríthetjük, hogy egy koncerten melyik volt a legnépszerűbb dal.

A YouTube a funkciót az asztali böngészős és a mobilos verzióban is be szeretné vezetni, és valószínűleg örülnének is neki a felhasználók.

Borítókép: Profimedia