promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hátborzongató: egy 2045-ből érkező időutazó elmondta, hogy valójában kik a Földön megjelenő ufók - aztán még hozzátett sok zavaros dolgot
Borítókép:  Cash Macanaya / Unsplash.com
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az időutazó, aki mindent is megmondott. És előtte még nem mondott ilyet senki.

Egy újabb videót töltött fel az időutazós az összeesküvés-elméletek egyik legismertebb gyűjtőhelye, az ApexTV, ahol csak úgy egymás hegyén-hátán állnak a különbőző kitárulkozós felvételek. És hogy mindez hogy lehet, mármint hogy lehetséges, hogy temérdek időutazóval van dolgunk a hétköznapokban? Arra egy 2045-ből érkező időlovag ad most magyarázatot. 

Persze az ő videója is az ApexTV-re került fel, és állítólag a videón az is látható, ahogy a férfit alávetik egy hazugságvizsgálatnak, és át is megy a teszten:

 [[vid1]]

A férfi többek között arról is beszél, hogy 2028-ban földönkívüliek szállnak majd le a Földön, és ebben az évben be is jelentik, hogy az időutazást jó pár évtizede már feltalálták. A nagy év 1981 volt, és az azóta eltelt időszakban a Földön tapasztalható ufóészlelések nagy része nem is földönkívüliekhez kapcsolódik, hanem az időutazókhoz.

Szóval, amit valójában idegenek tevékenységének tartunk, az mind-mind emberi akció. És épp ezért lehet ennyi időutazó a világban, és épp ezért lehet ennyi videó az ApexTV-n.

A férfi azt is mondta, hogy 2030-ra a világ egyetlen összefüggő szuperállammá fog összeállni, 2045-ben pedig egy mesterséges intelligencia irányítja majd az egész földkerekséget. Az idegen férfi szavaiból úgy tűnik ki leginkább, hogy valamennyi sci-fi filmet látta már, amelyet filmkockákra rögzítettek a világtörténelem folyamán, de még azért tud újat mondani, azonban ő a világvégéről egyelőre nem beszélt.

Természetesen az időutazás nagyon népszerű topik az interneten, ezért is gyártanak annyi kontentet a tartalomgyártók. A TikTok-on például egy férfi azzal gyűjtött maga köré elképesztően nagy rajongótábort, hogy azt mondta, 2027-ben ragadt, de a közösségi méida eléréseit a mi időnkben is tudja használni, a Youtube-on pedig nagyon népszerűek a több százéves festményeken Apple-termékeket, iPhone-okat vízionáló teóriák.

Természetesen idővel mindenről kiderül, hogy nem is az, aminek első blikkre látszik. De azért akad még megfejtettlen talány, ilyen a Tyson-meccsen időutazót találó fénykép esete:

(via 24.hu)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás