promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenet: időutazó lenne, 400 évet utazott volna az egyik legismertebb amerikai színésznő? Fotókkal bizonyítják állításukat a hívők
Borítókép:  Rinke Dohmen / Unsplash.com
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Furcsa összecsengések fűzték össze ezt a feltételezést. A teória bizarr, szórakoztató, és nagyon izgalmas is, bár valószínűleg semmi köze az igazsághoz, ettől függetlenül érdemes megvizsgálni a körülményeket. 

Még az Insider is feltette poénból a cikke végén a kérdést, hogy Anne Hathaway és Adam Shulman valóban időutazók lennének? A feltételezés már jó pár éve terjeng az internetes fórumokon, de újból és újból előjön, amint valaki újra felkapja azt.

A színészpárt a teóriában hívők Willam Shakespear-rel és kedvesével, a szintén Anne Hathaway névre keresztelt nővel hozzák összefüggésbe, merthogy az elmélet szerint a színészpár a 400 évvel ezelőtt élt házaspár reinkarnációja, vagy éppen Anne és Adam időutazók, és ezért hasonlítanak Willam-re és Anne-re.

Főleg Shulman esetén látják a hátborzongató hasonlóságot Shakespeare-rel.

Korábban amúgy egyes online fórumokon azt is rebesgették Anne Hathaway-ról, hogy szerintük egyáltalán nem öregszik. Majd ezt a feltételezést megspékelték az utóbb említett szenzációhajhász megállapítással.

Azonban ezzel kapcsolatban adódnak kérdések is rögtön, amelynek több lap is a nyomába eredt. Az egyik például az, hogy lehet, hogy Anne Hathaway-t Shakespeare feleségéről nevezték el. A Telegraph körbejárta a témát, és nem jutottak végleges válaszra, a színésznő nem is erősítette meg, de nem is cáfolta a feltételezést.

Egyes fórumokon pedig terjednek olyan mondatok is, minthogy Shakespeare azt írta feleségének, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy szeresse őt, ezért ígéri, hogy a következőben is szeretni fogja. Az elmélet hívei pedig ebben a romantikus gondolatban azonnal bizonyítottnak látták a nagy sztorit, pedig a Shakespeare-biografikusok tudni vélik, hogy a nagy művésznek nem is későbbi felesége, azaz Anne Hathaway volt a nagy szerelme, hanem egy másik Anne, Anne Whateley.

A teória tehát marad teória, viszont szinte az összes Anne Hathaway-film bemutatójakor feljön, és a Twittert azonnal elárasztja.

Az időutazós témák amúgy nagyon felkapottak lettek az elmúlt években, az új paltformok (főleg a TikTok) előretörésével elképesztő módon megszaporodtak az időutazós kontentek, sokan komplett csatornákat húznak fel egy fura ötletre. Például egy turista, aki azt mondja, hogy 2027-ben ragadt az üres Földön, a Youtube-on a zsáner legfurább darabjai a festményeken iPhone-okat látó elméletgyárosók szállítják.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás