promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő ok miatt lehet vége a japán bűnügyi akció-kaland sikerjáték-sorozatnak!
Borítókép:  Lost Judgment
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legutóbbi Sony videójátékos eseményén a State of Play-en láthattunk egy játékmenet részletet a Lost Judgmentből, ami a 2018-as Judgment folyatása. A játék igencsak ígéretesnek tűnik, és mi természetesen most is Takayuki Yagami magánnyomozót irányíthatjuk, hogy felfedjünk egy rendkívül piszkos ügyet.

A Lost Judgment szeptember 24-én jelenik majd meg a régebbi, illetve az újabb PlayStation és Xbox konzolokra is, viszont rossz hír a PC-seknek, hogy ők kimaradnak a nagy kalandból – írja a theGeek.

Ez most azonban nemcsak a játékosok, hanem a SEGA számára hatalmas bosszúságot jelent. Már a sorozat előző epizódja sem jelent meg PC-re, csak Google Stadia-ra, emiatt pedig a SEGA rengeteg potenciális PC-s gamertől esett el. A döntés mögött azonban most nem egy furcsa üzletpolitika rejlik, hanem állítólag a játék színészeit menedzselő ügynökség kavart be.

Az a szituáció ugyanis, hogy a Lost Judgment színészeit menedzselő cég, a Johnny & Associates nem egyezik bele a PC-s portolásba. Az ügynökség ugyanis rendkívül szigorúan veszi, hogy hol és milyen formában jelennek meg az általuk menedzselt színészek, ami nyilván egy átgondolt üzleti lépés, az viszont nem világos, hogy mi a bajuk a számítógépes változattal.

Emiatt pedig, még akkor is, ha netán a Lost Judgment anyagilag sikeres is lesz, a SEGA ilyen feltételekkel mégsem biztos, hogy folytatni akarja a sorozatot, lévén, ha egy egész platform kiesik, nem biztos, hogy megéri számukra a befektetést. Hozzá kell azért tenni, hogy ezek nem hivatalos információk, szóval kezeljük őket fenntartásokkal!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás