Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Avatar-játék: végre láttuk és tudjuk, hogy mikor jön!

Avatar-játék: végre láttuk és tudjuk, hogy mikor jön!

Tech & Tudomány

Avatar-játék: végre láttuk és tudjuk, hogy mikor jön!

Tech & Tudomány

HGE 21:21

Egy Na'vit irányíthatunk az Avatar videójátékban: az Avatar: Frontier of Pandorában és egy élő-lélegző világban az RDA katonáival kell harcolnunk.

James Cameron nem tétlenkedik az Avatar-folytatásokkal - egyszerre többet forgat, a 2. rész már elkészült, csak az utómunkák vannak még hátra, de a film csak 2022-ben várható. Akkoriban érkezik a Ubisoft Avatar-játéka is, melyet egy éve James Cameron még csak megemlített, de a mostani E3-as közvetítésen végre megmutatták a játék első trailerét!

Az Avatar: Frontiers of Pandora című alkotás trailere már játékmenetet is mutatott, szóval a gamereknek már nem csak egy látványos filmmel kellett megelégedniük. Az Avatar-játék egy FPS, amelyet a The Divisionökért is felelős Massive Entertainment hegeszt a Lightstorm Entertainmenttel karöltve (az Avatar gyártója) és a Disney adja majd ki a kész terméket, ugyanis a mikiegeres cég a 20th Century Fox révén a forgalmazó.

A játékos egy Na'vit irányít, aki a nyugati határvidéken él, tehát Pandora egy olyan területén, amellyel az első rész még alig foglalkozott. A játékban egy élő, lélegző világban járhatunk, amelyben legfőbb ellenségeink az RDA katonái lesznek.

Az Avatar: Frontiers of Pandora 2022-ben fog megjelenni PC-re, PS5-re, Xbox Series X/S-re és két felhős platformra (Amazon Luna, Google Stadia) is.

Borítókép: Avatar: Frontier of Pandora/Ubisoft