promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cikizték a Microsoftot, hogy úgy néz ki az Xbox Series X, mint egy hűtő – hát csináltak egyet!
Borítókép:  Xbox Series X Fridge/Microsoft
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Állandó mém volt, hogy az Xbox Series X formája egy hűtőre hasonló, a Microsoft pedig érti a tréfát és szereti is – de komolyan is vette!

Készült egy videó is a miniatűr hűtőről, amely pont úgy néz ki, mint egy Xbox Series X játékkonzol – csak nagyban. Továbbá azt is elárulták, hogy a konyhába szánt berendezés majd a 2021-es ünnepi szezon alatt lesz megvásárolató.

A gamerek még az újgenerációs konzol tavalyi leleplezésekor kezdtek el azzal poénkodni, hogy a készülék külsőre pont olyan, mint egy hűtőszekrény. A Microsoft pedig ahelyett, hogy felhúzta volna magát rajta, vagy próbálta volna elhessegetni, inkább legyártott egy valódi, hatalmas hűtőt, mely tényleg az XSX-re hasonlít.

Idén már ennek pár kisebb változatát is elkészítették, ezeket pedig elajándékozták olyan sztároknak, mint például Dwayne „The Rock” Johnson. Persze mindenkit evett a sárga (illetve a konzol jól ismert színéhez hasonlóan: zöld) irigység, ezért a szintén beszédes nevű Aaron Greenberg, az Xbox marketinges vezetője még áprilisban ígérte meg a gamereknek, hogy ha megnyernek egy közönségszavazós Twitter-versenyt, akkor kereskedelmi forgalomban is árulni fogják a hűtőket. Nyertek a gamerek, így hát lehet majd kapni a hűtőket. Sajnos, arról még nincs információ, hogy ezek Magyarországon is beszerezhetőek lesznek-e, amint többet megtudunk, írunk róla.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás