promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkoló UFO-videó szivárgott ki, ami mindent megváltoztathat: most is a víz alatt rejtőznek az űrlények?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Félelmetes teóriákat eredményezett egy rejtélyes videó, amin az látható, ahogy egy UFO a víz alá manőverezik San Diego mellett, ugyanis ez könnyen jelentheti azt, hogy eddig végig rossz irányba néztünk, mikor űrlényeket kerestünk.

Egészen hátborzongató belegondolni, hogy az utóbbi években már a Pentagon is egyre nyíltabban beszél az UFO-észlelésekről, hiszen vannak olyan esetek, amikre egyszerűen senki sem tud magyarázatot adni, ez pedig sokak számára elég nyugtalanító – ráadásul most egy olyan két évvel ezelőtti felvétel is kiszivárgott, ami sokkolhatja az emberiséget.

Az USS Omaha nevű amerikai hadihajó még 2019. július 15-én készített egy titokzatos videót San Diego mellett, amin megfigyelhetjük, ahogy egy 74-256 km/órás sebességgel cikázó, nagyjából 2 méteres átmérővel rendelkező UFO egész óvatosan a Csendes-óceánba csapódik.

Az teszi igazán rémisztővé ezt az esetet, hogy utána hiába keresték a roncsokat, semmit sem találtak, ami miatt arra lehet következtetni, hogy az ismeretlen eredetű tárgy a víz alatt folytatta az útját.

Összesen 14 ilyen UFO-t észleltek, amik legalább egy órán keresztül repültek és volt saját fényük. Azóta sem derült ki, hogy honnan jöttek, mit akartak és hová tűntek, de rengeteg elmélet született ezzel kapcsolatban.

Sokan úgy gondolják, hogy a feltételezett űrlények direkt mentek a víz alá, és esetleg ott van bázisuk, ami azt jelentheti, hogy eddig feleslegesen kémleltük a csillagokat földönkívüliek után kutatva, hiszen végig lefelé kellett volna néznünk.

Ez természetesen csak egy teória, hiszen nincs elegendő információnk ahhoz, hogy bárki is biztosat tudjon mondani.

Itt lehet megtekinteni a rejtélyes felvételt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás