promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokaknak még mindig nem jutott PlayStation 5, de a Sony máris egy új verzión dolgozik?
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szinte a megjelenése pillanatában elfogyott a Sony PlayStation 5, és azóta is rengetegen várnak az újabb szállítmányra, miközben a gyártó állítólag jövőre kihoz belőle egy továbbfejlesztett verziót.

Tavaly novemberben jelent meg a Sony várva várt konzolja, a PlayStation 5, ráadásul egyből két változatban: a sima kiadás tartalmazott optikai meghajtót, a Digital pedig nem, cserébe kicsit kevesebbet kellett érte fizetni.

Akkora volt a gamerek érdeklődése, hogy már előrendelésben szinte mindenhol elfogytak a játékgépek, a gyártónak pedig azóta sem sikerült kielégíteni a piac igényeit az általános chiphiány miatt.

Most felreppent a hír, hogy a Sony máris a PlayStation 5 javított verzióján dolgozik, amiben a jelenlegi 7 nanométeres AMD Zen 2 chip helyett már 6 nanométeres lesz, ezáltal jobb teljesítményt fog nyújtani. Sőt, állítólag az energiafogyasztást is csökkenteni fogják majd a fejlesztők, szóval örülhetünk.

Ha igaznak bizonyulnak a forrás információi, akkor tényleg nagyon boldogok lehetnek a játékosok, ugyanis a pletykák szerint az új változat már 2022-ben a boltok polcaira kerül úgy nyár-ősz magasságában.

Aki nem tud addig várni, az se szomorkodjon, hiszen állítólag már úton van a Sony PlayStation 5 újabb szállítmánya, amiből már jó eséllyel szinte mindenkinek fog jutni Magyarországon is, így érdemes türelmesnek lenni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás