Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Piacra dobják az első napelemes fejhallgatót

Piacra dobják az első napelemes fejhallgatót

Tech & Tudomány

Piacra dobják az első napelemes fejhallgatót

Tech & Tudomány

Promotions 07:37

Csak ki kell állnod vele a fényre, és már fel is töltött az Urbanista legújabb napelemes fejhallgatója. Ilyen egyszerű!

Végtelen energia - így hirdeti a hangeszközök készítésére szakosodott svéd Urbanista cég legújabb innovációs termékét, a napemeles fejhallgatót, amelyet Los Angeles névre keresztelt el. A kütyüben nem hagyományos napelem van, hanem egy hajlékony, úgynevezett Powerfoyle anyagra, amely a pántrészen helyezkedik el. 

A gyártó szerint a fejhallgató szó szerint mindig tölt, mikor fény éri, így akár az is lehet, hogy soha nem kell majd a töltőkábelt keresgélned. A Los Angeles pontos specifikációi nem ismertek, de biztosan használható headsetként, rendelkezik a környezeti hangokat beengedő üzemmóddal, aktiválni lehet rajta keresztül az Apple Sirit és a Google Asszisztenst. Hivatalosan az Android, iOS és Windows rendszereket támogatja. Az Urbanista egyelőre nem árulta el, hogy mikortól lesz kapható a Los Angeles, viszont az Egyesült Királyságban biztosan 169 font, durván 70 ezer forint lesz az ajánlott fogyasztói ára.

Korábban már a JBL is piacra dobott egy ilyen fejhallgatót, amely inkább a gaming-re volt specializálódva. Azt a kütyüt 20-30 órás játékidő után kell tölteni, de úgy néz ki az Urbanista most ennél komolyabb számokat fog produkálni. 

Borítókép: Forras: urbanista.com