promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hátborzongató UFO-videó látott napvilágot: a Pentagon is megerősítette, de nincsenek rá válaszok
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nemrég nyilvánosságra kerültek bizonyos felvételek, amelyeken egy háromszög alakú UFO repked. A Pentagon nemrég megerősítette, hogy a videók hitelesek.

Korábban mi is elmélkedtünk róla, hogy Amerika mintha egyre őszintébben kezdene az UFO-król beszélni. A Pentagon már 2019-ben elismerte, hogy az amerikai védelmi minisztériumnak valóban volt ufókutatási programja, még ha ezt igyekeztek is minél inkább eltussolni.

Nemrég olyan felvételek kerültek ki az internetre, amelyeken egy „piramis alakú” tárgyat figyelhetünk meg, amint keresztülrepül az égen, valamint három másik különös objektumot, amelyek közül az egyik már egy tavalyi felvételen is feltűnt.

Noha senki sem tudja pontosan, hogy valójában mik ezek a rejtélyes jelenések, a Pentagon megerősítette, hogy a felvételek valódiak: az amerikai haditengerészet készítette a videót az azonosítatlan légi jelenségekről (UAP-okról).

„Megerősíthetem, hogy a szóban forgó fényképeket és videókat a haditengerészet személyzete készítette” 

– mondta el Susan Gough, a Pentagon szóvivője számos sajtóorgánumnak eljuttatott közleményében.

Bár a Pentagon megerősítette a képek hitelességét, az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma (DOD) egyelőre nem nyilatkozott érdemben az ügy kapcsán.

Gough a szűkszavúságot azzal magyarázza, hogy

a műveletek biztonságának megőrzése érdekében, valamint, hogy elkerüljék a potenciálisan hasznos információk nyilvánosságra hozatalát az esetleges ellenfelek felé, a DOD nem vitathatja meg nyilvánosan a légtérbe való behatolások vizsgálatának részleteit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás