promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vettél Sony PlayStation 5-öt? Szerinted mennyit adtak el belőle?
Borítókép:  Sony
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A PS5 még úgyis remekül teljesített, hogy készlethiány volt belőle.

Hiába a járvány, az emberek többsége vett valamilyen méregdrága elektronikai eszközt karácsonykor. Természetesen a legjobban mindig ezek mennek, mint a mobiltelefon, laptop, televízió, na meg végül, de nem utolsó sorban a játékkonzol.

Nagy sláger volt a PlayStation 5, amiből minden Sony-fanatikus akart volna egyet a fa alá, de ezt nem biztos, hogy sikerült beszereznie, mivel erős készlethiány volt belőle.

Aki még mindig vacillál azon, hogy vegyen-e ilyen konzolt, vagy sem, annak Fábián István (VR-Pisti) nagyon jól elmagyarázza az előnyöket és hátrányokat a PS5-el kapcsolatban, szóval nyugodtan vessétek bele magatokat a tesztjébe.

A Sony közben kihozta a pénzügyi jelentését, amiből kiderül, hogy a PS5-ből még így is 4,5 millió példány fogyott 2020 végéig, pedig nem tudták olyan ütemben értékesíteni, mint szerették volna.

A PlayStation 4 anno szintén novemberben jelent meg 2013-ban, de abból csak 4,2 millió darabot tudtak eladni a karácsonyi időszakban. Ettől függetlenül a PS4-ekből is sokat vásároltak, mert 2020 utolsó negyedévében 1,4 millió fogyott belőle.

Érdekesség, hogy a PS5-öt olcsóbban áruljuk, mint a gyártási költsége, de a hálózati és a szoftveres eladások ezt bőven behozzák.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás