promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszatérés Csernobilba: kedvcsináló előzetest kapott a S.T.A.L.K.E.R. 2
Borítókép:  S.T.A.L.K.E.R. 2 offical
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem kell pánikba esniük a rajongóknak, mert olyan jól haladnak a munkálatok, hogy a készítők egy kedvcsináló előzetest is ki mertek adni a S.T.A.L.K.E.R. második részéhez, amiben szerepel az új főhős.

A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl nevezetű játékot a THQ adta ki még 2007-ben, ami nem ma volt. Talán ők se gondolták, hogy az akció-horrorra épülő game ennyire népszerű lesz. Igazából az atomerőmű-baleset sztorija mindig is érdekelte az embereket, ahogy az ezt körülvevő misztikum is.

Aztán jött az HBO minisorozata, a Csernobil, ami realisztikusan igyekezett bemutatni az 1986-os nukleáris katasztrófa történetét. Craig Mazin munkája nagyon betalált, és a széria több, mint félmillió szavazattal továbbra is 9,4-es értékeléssel díszeleg az IMDb-n.

Az igazi lavinát a sorozat indította el, de a gamerek körében már a S.T.A.L.K.E.R. első része felkavarta a hullámokat. Nem volt kérdés, hogy a játékiparnak ezt újra meg kell lovagolnia, és a Chernobylite című game igyekezett kielégíteni ezt, de nem túl nagy sikerrel.

A rajongók pont ezért nagyon várják a S.T.A.L.K.E.R. második felvonását, ami a fejlesztők szerint jól halad, de nem akarnak abba a hibába esni, hogy bugokkal tele adják ki a játékot. Szóval a S.T.A.L.K.E.R. 2 idén fog megjelenni, de pontos dátumot még nem mert mondani a GSC csapata.

A friss kedvcsinálóban az új főhős, Skiff bőrébe bújva borzonghatunk picit Pripjaty városában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás