promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási felfedezés: ősi piramist találtak az Antarktiszon a brutális hóréteg alatt?
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyes szakértők állítják, hogy ezek a Föld legrégebbi piramisai, ősibbek, mint az Egyiptomiak.

Az összeesküvés-elméletek fura urai állítják, hogy az örök jég birodalma rengeteg titkot rejt, többek között óriási, emberi ésszel szinte felfoghatatlan építményeket, piramisokat, amelyek egy régen letűnt ősi civilizáció kiemelkedő alkotásai – írja az Express.

Az ókorban az idegenek köztünk voltak, és elképesztő tudományukkal hatalmas dolgokat építettek velünk karöltve – mondják az elmélet legnagyobb ismerői. Az Antarktiszon a Schackleton-hegységben találtak most a gízai piramiskat es felülmúló alkotásokat. Szerintük a műholdas képeken minden tisztán látható.

A maga nemében új összeesküvés-elmélet szerzője, David Childress határozottan állítja, hogy brutálisan régi piramisokról lehet szó, sőt, ő azt állítja, hogy ez minden földi piramis ősanyja, ez volt az első ilyen alkotás, a többit pedig ennek a mintájára készítették el. Az elmélete szerint ezek a piramisok áramtermelő létesítmények lehettek egykor.

Ő azt javasolja a tudósoknak, hogy kezdjenek kutatásba, lehetséges-e, hogy az Antarktiszon egykor élhetett-e egy hatalmas civilizáció.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás