Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sebestyén Ági rögtön mellekkel támad új Instagramján

Sebestyén Ági rögtön mellekkel támad új Instagramján

Tech & Tudomány

Sebestyén Ági rögtön mellekkel támad új Instagramján

Tech & Tudomány

Toronicza Péter 18:48

Sebestyén Ági elvesztette minden követőjét Instagramon, mivel feltörték a profilját.

Pumped Gabo exe, a fitnesz-modell és influenszer, Sebestyén Ági visszatérő vendég volt a válogatás rovatunkban a szexi villantásai miatt, de sajnos az ott feltöltött képeket már nem fogjátok elérni a hivatalos Instagram oldalán.

A szomorú hír az, hogy Ági oldalát hackerek feltörték, és teljesen kizárták a modellt a profiljából.

„Kaptam egy üzenetet, ami teljesen hivatalos volt, rákattintottam egy linkre, és láttam, hogy rögtön valaki belépett az e-mailembe. Kihasználták a tudatlanságomat, és mire észbe kaptam már mindenem ellopták. Tudom, hogy sokak erre felhúzzák a szemöldöküket, de nekem ez volt a munkám, az életem egy része van, volt ebben az oldalban, ezért én megküzdöttem. Korábban rengeteg sárdobálást elviseltem Gabó miatt, és lassan, kemény munkával építettem fel a független profilomat”

– mesélte a Blikknek Ági.

Az influenszer nagyon jól haladt, és már közeledett a 100 ezres követőtáborhoz. Próbálták visszakeresni a bűnözőket, de ez ilyenkor reménytelen próbálkozás. Mindig mondjuk a tech rovatunkban is a hasonló híreknél, hogy ne kattintsatok e-mailekben semmilyen linkre, ha az megbízhatatlan forrásból származik, mert ezzel a netes bűnözők már bent is vannak a gépetekben, mobiltelefonotokban.

Természetesen az is hozzátartozik, hogy interneten semmilyen személyes adatot ne adjatok ki, bankkártyához köthetőt főleg ne!

Ági új Instagram-oldalt indított, és nagy nehezen elkezdte visszaszerezni követőit. Természetesen rögtön a legdögösebb képek kerültek fel újra.

Borítókép: Sebestyén Ági Instagram