promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Terminátor után Rambo is bekerül a Mortal Kombat 11-be – előzetes
Borítókép:  NetherRealm Studios
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jön a Kombat Pack 2 a Mortal Kombat 11-hez, aminek az egyik legjobban várt karaktere John Rambo lesz.  

Az első Kombat Pack igazán magasra tette a lécet, mivel olyan filmes és képregényes karakterekkel kalapálhattuk el egymást a Mortal Kombat 11-ben, mint Arnold Schwarzenegger, vagyis a Terminátor T-800-as, Joker, illetve Spawn. A Kombat-univerzumból ott volt még Nightwolf, Shang Tsung, illetve Sindel, akikkel szintén látványos küzdelmeket lehetett összehozni.

Már elég sokan pletykáltak arról, hogy John Rambo benne lesz a Kombat Pack második felvonásában, de egy friss, hivatalos előzetes innentől le is leplezte.

Az előző csomagban Schwarzeneggernek nem volt kedve a hangját adni a Terminátorhoz, itt azonban az ikonikus vietnámi veteránt tényleg Sylvester Stallone fogja szinkronizálni. Természetesen akárcsak a filmben, itt sem kell tőle mélyenszántó monológokra számítani.

A videóban rögtön feltűnik a két másik karakter, Rain és Mileena, akik egy Tarkata harcos baját látják el (vagyis az egyikük csak szeretné), majd egymásnak esnek. Közben harmadikként megérkezik Rambo, aki az ikonikus mondatával csatlakozik be a harcba:

„Én vagyok a legrosszabb rémálmod!”

A Kombat Pack 2 november közepén jelenik meg, és kapható lesz külön, illetve érkezik a Mortal Kombat 11 Ultimate Edition részeként is.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás