Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tényleg ufót láttak az emberek New Jersey-ben? – videó

Tényleg ufót láttak az emberek New Jersey-ben? – videó

Tech & Tudomány

Tényleg ufót láttak az emberek New Jersey-ben? – videó

Tech & Tudomány

Baranyecz János - 2020.09.17. 08:38

Félelmetes dologra lettek figyelmesek New Jersey lakosai, hiszen egy hatalmas, rejtélyes objektum jelent meg az égen, ami sokakat megrémisztett.

Rengeteg filmben láthattuk már, ahogy a gonosz földönkívüliek egy, vagy több hatalmas űrhajóval megpróbálják leigázni a Földet, és igaz, hogy benne van a pakliban, de eddig még nem volt erre példa. Valószínűleg ezért is lepődtek meg annyira az Amerikában található New Jersey polgárai a tegnapi nap folyamán, mikor olyan dolog elevenedett meg a szemük láttára, amit eddig csak a mozivásznon láthattak.

Még a forgalom is leállt, mikor felbukkant az égbolton egy furcsa, elég nagy mérettel rendelkező tárgy, ami első ránézésre pontosan úgy nézett ki, mint egy klasszikus „repülő csészealj”, így ez emberek rögtön elkezdtek pánikolni – voltak olyanok is, akik azt hitték, hogy igazi űrlényekről van szó, és ez itt a vég.

Szerencsére nem kell aggódnunk, ugyanis a 24 cikkéből kiderül, hogy szó sincs kegyetlen invázióról, így nem egy idegen életforma járművét látták a szemtanúk, hanem csupán a Goodyear léghajója okozott rémületet, ami éppen a Pittsburgh Steelers és a New York Giants közötti amerikaifoci-mérkőzés légifelvételeit készítette.

Itt lehet megtekinteni pár videót az objektumról:

Borítókép: Az azonosítatlan repülő tárgy / twitter.com (screenshot)