Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Végre itt van az új Call of Duty előzetese: Black Ops – Cold War

Végre itt van az új Call of Duty előzetese: Black Ops – Cold War

Tech & Tudomány

Végre itt van az új Call of Duty előzetese: Black Ops – Cold War

Tech & Tudomány

Toronicza Péter 09:39

Az Activision lerántotta a leplet az új Call of Duty részről, ahol belecsöppenünk a hidegháborúba.

Már a kedvcsináló is beindította mindenki fantáziáját, de végre megérkezett a legnépszerűbb háborús játékszéria, vagyis a Call of Duty (CoD) legfrissebb epizódjának teljes előzetese. Ahogy az már régebben kiderült, igazi hidegháborús hangulat vár minket.

Az egyjátékos módban természetesen egy elég erős történetre kell számítani, ami az akciók és a lövöldözés mellett mindenkit ki fog elégíteni. A fejlesztésért a Treyarch stúdió felelt, akik anno a 2010-es Black Ops-ot letették az asztalra. Melléjük beszállt a már jól ismert Raven Software is, akik készek folytatni a Black Ops sztoriját.

Újra találkozhatunk Alex Mason, Frank Woods, és Jason Hudson ügynökökkel. Olyan helyszíneken fordulhatunk majd meg, mint Kelet-Berlin, Moszkva, Törökország, Vietnam, de lesz dolgunk a KGB főhadiszállásán is. Az akciók mellett egy igazi kémtörténet lesz ez.

Az ügyeletes főellenség egy Perseus névre hallgató orosz kém, akinek folyamatosan a nyomába kell lihegnünk, így megakadályozva, hogy globális katasztrófát robbantson ki. Állítólag most annyira figyeltek a sztorira, hogy egy alternatív befejezést is kaphatunk.

Megújul a többjátékos mód is, de erről majd csak később, szeptember 9-én árulnak el titkokat.

A Call of Duty: Black Ops – Cold War megjelenési dátumot is kapott. A játék november 13-án érkezik meg PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re, később pedig PS5-re és Xbox Series X-re is.

Borítókép: CoD offical