Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Érdekesnek tűnő kezdeményezés jelent meg az online térben

Érdekesnek tűnő kezdeményezés jelent meg az online térben

Tech & Tudomány

Érdekesnek tűnő kezdeményezés jelent meg az online térben

Tech & Tudomány

Promotions - 2020.08.15. 08:08

Manapság már bárki készíthet bármilyen honlapot, internetes újságot, de úgy tűnik, hogy a thevip.hu egy új területet akar meghódítani Magyarországon, amin egyeduralkodóvá is válna.

Augusztus 15-én reggel indult el a Very Important Planet (Nagyon Fontos Bolygó), azaz a thevip.hu nevű portál, ami a főszerkesztői beharangozó szerint 

„zöld szemüveget” kínál az olvasóknak.

A szerkesztőségünk részére küldött írást Horváth Attila jegyzi, a legfontosabb állításokat kiemeltük:

  • „Az a célunk, hogy cikkeink – egyenként és tágabb kontextusban is – bolygónk, országunk, településünk, utcánk, otthonunk élhetőbbé tételét szolgálják”.
  • „Alapvetésnek tekintjük, hogy rávilágítsunk a kevesebb szeméttermelés és a tudatos fogyasztás fontosságára, ahogyan elengedhetetlenül fontos a zöldpolitikából, illetve annak hiányából következő, mindnyájunkat és mindennapjainkat érintő összefüggések bemutatása”.
  • „Tisztább képet szándékozunk mutatni a világból: a klímavédelemtől a jövőkutatáson át Greta Thunbergig, Pakstól a nagypolitika legfőbb kérdésein át az egészségügyig, a teljesítményük alapján elismert hírességekkel készített interjúktól a globális médián és kultúrán át a megújuló energia témaköréig kínálunk olvasnivalót”.
  • „A VIP nem lesz szócső: tevékenységünk fókuszában nem az áll majd, hogy politikusok szelektív hulladékgyűjtőt adnak át”.
  • „Lapunk a világszerte és – hosszú küzdelem után – Magyarországon is egyre több ember által vallott értékrendet képviseli, ami a bolygónk megsegítésére irányul. Nevezzük ezt egyszerűen zöld értékrendnek, ami egyre inkább teret nyer a világpolitikában is”.

Borítókép: a portál legelső címlapja.