promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnson beelőzte Kylie Jennert és Ronaldót
Borítókép:  NBCUniversal Media
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ezelőtt Kylie Jenner tudta a legtöbbet keresni az Instagramjával, de megérkezett A Szikla.

Nem olyan rég írtunk arról a top 10 sportolóról, akik a legtöbb pénzt tudják kihúzni az Instagram zsebéből. Lehet, hogy nem Cristiano Ronaldo tudja ezzel a legtöbbet keresi, de egy biztos: ő rendelkezik a legtöbb követővel az Instagramján – a 222 millió embert még leírni is sok.

Ronaldo a karantén alatt csupán négy támogatott tartalmat tett közé, amiben reklámoz is valamit, de ezzel is 726 millió forintot vágott zsebre. A dobogósok között természetesen ott van Messi, és Neymar.

Ronaldónak tehát sok a követője, de A Szikla keresi a legtöbbet Instagramon. A Hopper HQ úgy vizsgálta meg a dolgot, hogy nem a mostani időszakot nézte, hanem hogy átlagban mennyit keresnek egy poszttal a hírességek.

Itt Lionel Messi például a top 10-be se fért be, de Cristiano Ronaldo is csak harmadik, mivel Dwayne Johnson és Kylie Jenner megelőzik őt.

Ronaldo után jön még Kim Kardashian, Ariana Grande, Selena Gomez, Beyonce, Justin Bieber, Taylor Swift, na meg Neymar, aki Messitől úgy néz ki átlagban aktívabb volt.

A Szika posztonként 1,015 millió dollárt, vagyis nagyjából 322 millió forintot keresett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás