promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezzel a trükkel eltüntetheted a reklámokat a Youtube-videókból
Borítókép:  CARSTEN REHDER / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Redditen mutattak egy módszert arra, hogy lehetséges egy egyszerű megoldással eltüntetni a reklámokat a Youtube-videókból.

Már jó ideje életünk része a YouTube Music kettős arca: az igyenes és fizetős csomag. Az elv egyszerű: ha fizetsz, nincs reklám! Ha nem fizetsz, akkor bizony minden videó reklámmal indul, sőt, egy lejátszási listát sem lehet hirdetés nélkül megúszni.

Szóval röviden: fizess pénzt a nyugodt zenehallgatásért!

A Google a fizetős felület bevezetésével próbál harcolni az Apple Music-kal és a Spotify-jal.

Persze, sokan nem fizetnek, így azonban könnyen utolérheti az embert a reklámőrület. A kedvenc listánk, zeneszámunkat mindenféle, rövidebb-hosszabb ideig tartó hirdetések törik meg – ettől pedig könnyen megőrülhet az ember! A hvg.hu most azonban kiszúrt egy módszert a Redditen, aminek használatával eltüntethetjük a Youtube-videókból a reklámokat. Egy karaktert, pontosabban egy pontot kell csak beletenni az URL-be.

A pontot a .com és a / jel közé kell beilleszteni, majd entert ütni, s már el is tűnik a reklám a videóból.

Ha már trükkök: tudtad, hogy vannak titkos kódok a Netflixen? Beírod, hogy 6998, aztán azonnal jönnek a filmek, amelyek a Sátán ténykedésével kapcsolatosak, aztán bepötyögöd, hogy 75045, és elkezdi kidobálni az összes zombis horrorfilmet.

És ezekből van még jó pár.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás