promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Továbbra is kapunk ingyen netet? Itt a Telekom és a Telenor válasza!
Borítókép:  HORST GALUSCHKA / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Március közepén mindhárom mobilszolgáltató ingyen netet adott ügyfeleinek. Most a Telekom úgy döntött, a 10 gigabájtnyi extra adatkeretet felhasználási határidejét meghosszabbítja, míg a Telenor akciót hirdetett.

Ahog azt korábban írtuk, március 16-tól plusz adatforgalmat biztosít ügyfeleinek mindhárom nagy mobilszolgáltató. Az ingyenesen adatforgalom április végéig érhető el, aktuális tehát a kérdés: hogyan tovább?

A Telekom úgy döntött, a 10 gigabájtnyi extra adatkeretet felhasználási határidejét meghosszabbítja, így ez az opció május 31-ig aktiválható az opció a Telekom alkalmazásban. Az adatkeretet az aktiválást követő harmincadik nap végéig lehet felhasználni. De a vállalat további, örömteli döntést is hozott:

a 65 éven felüli (díjmentes hívási kedvezményeket nem tartalmazó otthoni telefon szolgáltatással rendelkező) lakossági ügyfeleknek májusban a vezetékes telefon normál díjazású belföldi hívásait nem számlázzák ki. 

Így a 65 év felettieknek ebben az időszakban csak a szokásos havi díjat kell megfizetniük.

A Telenor egy Facebook-bejegyzésben tájékoztatta előfizetőit következő lépéséről. A szolgáltató akciót hirdet:

„100GB mobilnet 1000 forintért! 1000 forintos kedvezményes áron 1GB helyett 1+99GB jár. Egyszeri adatjegyünkkel továbbra is ott lehettek egymásnak. A 100GB adatot kizárólag Magyarország területén használhatod fel, és az aktiválástól számított 30 napig érvényes, de többször is megrendelheted április 1. és május 31. között" – írták.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás