promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkeztek a játékmenet videók a Half-Life: Alyxhez
Borítókép:  Valve
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ez vár ránk a Half-Life univerzum friss részében.

Félelmetes belegondolni, de a Half-Life 2: Episode 2 még 2007-ben látott napvilágot. szóval 13 évig voltak letojva a Half-Life rajongók. A Valve azért most se nagyon vitte túlzásba, mert nem Gordon Freeman történetét folytatják, hanem a Half-Life második epizódjának az előzményével lepnek meg minket.

Amíg nem jelenik meg a Half-Life: Alyx, ami március 23-án érkezik, addig ingyen játszhatunk a klasszikus epizódokkal a Steamen.

Rossz hír persze az, hogy a Half-Life friss kiegészítője VR-exkluzív lett, szóval ha játszani akarunk vele, akkor be kell szereznünk valamilyen PC-s VR-szettet, ami jelenleg még nem olcsó mulatság. Hihetetlen, de az Alyx miatt nagyon megugrottak a VR eladások. Ennyire képes mozgatni a Half-Life a piacot, és ha beletekintünk majd a játékmenet videókba, akkor valószínűleg nekünk is meg fog jönni a kedvünk hozzá.

A sztori középpontjában Alyx Vance lesz, Gordon Freeman meg pihenget, mert a történések a Half-Life 1 és a Half-Life 2 között játszódnak. A Combine már jelen van a világban, szóval ők lesznek az ellenfeleink. Fő feladatunk persze az ellenállás kialakítása és fenntartása lesz. Alyxnek van egy különleges kesztyűje, ami fegyverként is funkcionál. A Gravity Gloves a második részben megjelenő kultikus Gravity Gun elődje, ami az egyik főszereplő lesz a játékmenetben, ahogy azt látni is fogjuk.

Bár előzmény, de a készítők azt mondták, olyan hosszú lesz, mint a Half-Life 2, szóval teljes epizódként kell rá tekinteni. Most azonban lássuk, mire is számíthattok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás