promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Két hónapig fürdőzött az iPhone 11, de túlélte
Borítókép:  Apple
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A nagy technikusok majd kutakodhatnak, hogy miképp maradt életben ennyi ideig az Apple készüléke.

Tisztán emlékeztem arra a sztorira, amikor az egyik iPhone tulaj telefonja Izland felett esett ki egy repülőből. Az iPhone 6S Plus több, mint egy évet töltött kint a szabadban úgy, hogy még mindig működőképes volt, amikor megtalálták. Egyedül a mikrofonja lett használhatatlan. Itt a mázliban benne volt az is, hogy a készülék egy mohás területen ért földet.

Az újabb iPhone sztoriért a floridai Disney Worldbe kell ellátogatnunk, ahol egy 6 éves kislány beleejtette az iPhone 11-esét a tóba. Sophie telefonját elkezdték keresni a szülők, de már hiába. Az algák és a homok miatt amúgy is nehéz lett volna megtalálni, így fel kellett adni a dolgot. Két hónap telt el, és a park egyik munkatársa végül ráakadt a készülékre.

A vidámpark alkalmaz búvárokat, akiknek az is a feladatuk, hogy az efféle beleejtett tárgyakat kihalásszák. Végül az iPhone 11-et visszajutatták a Troyer családnak, akik nem hitték volna, hogy a fürdőzés után még működni fog a készülék. Hát, nem csak működött, de még a képeket is sikerült lementeni róla.

Az iPhone 11 a legmagasabb, IP68-as szabványhoz tarozik, vagyis teljes mértékben por és vízálló, azonban ilyen sokáig neki sem lenne szabad bírnia a víz alatt. Szóval a technikusok és mobilfüggők gondolkodhatnak azon, hogy mi miatt élhette túl a telefon a kalandot.

A lenti fotón a már megmenekült Sophie telefon látható.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás