promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Örökre eltiltott egy profi FIFA-játékost az EA
Borítókép:  EA
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Virtuális piros lap, azonban ez nem csak pár meccses eltiltást ér.

Virágzik az elektronikus sport, vagyis e-sport. Rengeteg pénz van mögötte, szóval a szabályok is szigorúak. Ha a gyereked jó a kockulásban, akkor milliókat tud keresni, és ehhez még a székből sem kell felkelnie, sőt, épphogy ott kell ülnie egész nap. Viszont, ha nem tartja be a szabályokat, akkor nagyon sok időre, vagy örökre eltilthatják a versenyzéstől.

Még tavaly novemberben az Epic Games örökre eltiltott egy profi Fortnite játékost, mivel feltöltött a YouTube-ra egy videót, hogyan lehet csalni a játékban. Itt zéró tolerancia van, ha a fejlesztők rájönnek, hogy valaki ezt használja, azt végleg kitiltják.

Kurt Fenechet, gamer nevén Kurt0411-et szintén novemberben tiltották el a FIFA 20 bajnokságaitól. Ő nem csalt, azonban nem tartotta be a magatartási szabályokat. Hát igen, akárcsak a pályán, a virtuális térben is vannak.

Kurt amúgy se volt nagyon normális, állandóan elküldte az anyjába az Electronic Artsot nyilvánosan, de a legválogatottabb kifejezésekkel. Olyan ez, mintha például Messinél elgurulna a gyógyszer és folyamatosan k…a anyázná a FIFA-át, vagy a Barcelonát. Kurtnek, ha olyanja volt, még az EA logóját is előszeretettel köpködte.  

Utána a sértegetésből fenyegetések lettek, amik már nem csak az EA munkatársai, hanem más FIFA-játékosok felé is irányultak. A videójáték fejlesztőnek és kiadónak elege lett a dologból, és örökre eltiltották Fenechet minden játékuktól és szolgáltatásuktól. Innentől kezdve valami más játékon kell felforralnia az agyvizét, de valószínűleg onnan is ki fogják dobni egy idő után.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás