Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

PamKutya vagy Dancsó Péter a magyar YouTube királya?

PamKutya vagy Dancsó Péter a magyar YouTube királya?

Tech & Tudomány

PamKutya vagy Dancsó Péter a magyar YouTube királya?

Tech & Tudomány

Toronicza Péter - 2020.01.23. 19:19

Igazat megvallva egyikük sem, de nemsokára leleplezzük, hogy miért.

Dancsó Peti történelmet írt, mivel tavaly elérte az egymillió feliratkozót, ami a kicsiny hazánkban igen csak nagy szó. A Videómánia 1,12 millió rajongót számlál, amiből fogalmam sincs, hogy mennyi a valós. Még mindig vannak rengetegen, köztük én is, hogy hiába követek egy csatornát, eszem ágában sincs feliratkozni.

Dancsó sokkolta a tömeget, mivel újra elővette a Dancshow projektjét, és éppen a MILLIOMO$ című dalával pörgeti a YouTube számlálót.

Pamkutya végig ott lihegett Dancsó nyomában, és eljött a pillanat, amikor le is nyomta őt. A főleg paródiákkal berobbanó Pam már 1,14 millió feliratkozóval rendelkezik. Nemrég tőle is kaptunk egy saját dalt, és az Aranybula szabályosan tarol mindenhol.  

Sokaknak le fog esni az álla, de nem Dancsó volt az első magyar, aki elérte az 1 millió feliratkozót, és nem PamKutya az, aki a legtöbb YouTube-rajongót számlálja. Az aranyérmes bizony Vámos Sándor és az ő VamosART Drawing nevezetű csatornája, aminek 1,62 millió feliratkozója van. A rajzoló elképesztően jó 3D-s képeket készít, és mindig le tudja nyűgözni a látogatóit valamivel. Legutóbb egy szívecskét kaptunk tőle, persze nem a megszokott módon. 

Vámossal nem igazán lehet versenyezni, mivel ő a nemzetközi YouTube piacra gyártja a videóit, míg Dancsó és Pam csak a magyarokra koncentrálnak.

Borítókép: YouTube

Legolvasottabb hírek