promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hamarosan debütál Joker a Mortal Kombat 11-ben – előzetes
Borítókép:  NetherRealm
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Batman ellenségével bővül a Mortal Kombat 11 Kombat Packje.

Karácsony előtt Sindelt kapták meg ajándékba a Mortal Kombat fanatikusok, előtte a T-800-assal verhettük véresre az ellenfeleket, január 28-én pedig érkezik a következő várva várt karakter, vagyis Joker.

A közelgő premier előtt szokás szerint érkezett egy előzetes a készítőktől, ami hozza azt, amire számítottunk, vagyis hogy Batman egyik legnagyobb riválisával elég vicces lesz harcolni. Kinézetre itt a NetherRealm nem akart semmilyen színészt alapul venni, mint mondjuk ahogy tették ezt Arnold Schwarzenegger Terminátoránál, szóval Joker egyedi fizimiskát kapott.

A bűn bohóchercege mindent bevet, hogy megkeserítse az ellenfelek életét, de természetesen az első trailerben még nem akarnak leleplezni minden turpiságot. Egy tortás kivégzést azért mindenképpen láthatunk a harc végén.  

Joker megvágja a kezét, majd felfesti vérrel a szokásos mosolyt, hogy ne legyen annyira komoly. A karaktert a Pack tulajdonosok már januárt 28-án tesztelhetik, a többiek pedig február negyedikétől vásárolhatják meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás