Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megkapta utolsó előzetesét a Dragon Ball Z: Kakarot

Megkapta utolsó előzetesét a Dragon Ball Z: Kakarot

Tech & Tudomány

Megkapta utolsó előzetesét a Dragon Ball Z: Kakarot

Tech & Tudomány

Toronicza Péter - 2020.01.16. 21:21

Dragon Ball Z rajongók készüljetek, mert egész hétvégén ezt fogjátok nyúzni.

Akinek már nagyon hiánya lenne a Dragon Ball Super után, az most őrülhet, mert a franchise legnépszerűbb sorozatába térhetünk vissza retrózni a videójátékkal.

A Dragon Ball Z: Kakarot egy külső nézetes akció-RPG lesz, tehát Dermesztő elpüfölése mellett igen csak nagy hangsúly lesz a történeten. A CyberConnect 2 fejlesztő csapata azt ígéri, hogy rengeteg titok fog kiderülni a játékban a Dragon Ball Z világáról. Mondhatjuk úgy is, hogy ez lesz az animációs széria rendezői változata.

A készítők büszkék rá, hogy teljesen sikerült hűnek maradniuk az akkori sorozathoz, és valószínűleg pont ebben is lesz a játék sikere. Mint maga a széria, a Kakarot sem lesz rövid, és igen csak meg kell szenvednünk, hogy megaharcossá válhassunk. Azt ígérik, hogy az amúgy nyílt világú játék gyönyörűen fog ebben építkezni.

A Dragon Ball Z: Kakarot 2020. január 17-én debütál PS4-en, Xbox One-on, és természetesen PC-n is, aminek hála égnek közepes a gépigénye, szóval nem kell hozzá erőmű, hogy elmerülhessünk a kalandokban.

Son Goku mellett természetesen más karaktereket is irányíthatunk majd a harcban, köztünk Vegitát, aki az utolsó előzetesben az egekbe dicséri a főhőst.

Borítókép: CyberConnect 2