Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megérkezett a Dragon Ball Z: Kakarot főcíme

Megérkezett a Dragon Ball Z: Kakarot főcíme

Tech & Tudomány

Megérkezett a Dragon Ball Z: Kakarot főcíme

Tech & Tudomány

Toronicza Péter - 2019.12.19. 20:50

Most aztán tényleg fel lehet ülni a Dragon Ball Z retró vonatra.

A Dragon Ball-rajongók természetesen nem a karácsonyt meg a szilveszteri bulit várják a legjobban, hanem, hogy végre elkezdhessék püfölni Dermesztőt a Zed Kakarotban.

A franchisenak még mindig elképesztően nagy a rajongótábora, így a játékiparnak is megéri rájuk koncentrálni egy-egy új résszel. Igazából még a széria is zakatol, mivel a Dragon Ball Super is kapott 131 epizódot, amit tavaly tavasszal fejeztek be, aztán ki tudja, hogy mikor érkezik még.

A többség persze mai napig a Dragon Ball Z-re esküszik, ami valóban a franchise legsikeresebb darabja lett. A Kakarotban most erre retró vonatra ülhetünk fel.

A játék egy külső nézetes akció-RPG lesz, tehát a harcok mellett nagy hangsúly lesz a történeten. A CyberConnect 2 fejlesztő csapata azt ígéri, hogy rengeteg titok fog kiderülni a játékban a Dragon Ball Z világáról. Mondhatjuk úgy is, hogy ez lesz az animációs széria rendezői változata.

A most megjelent főcím teljesen hű maradt az eredeti sorozathoz, de a megnézése után csak jobban meg fog fájdulni a szíve a fanoknak, hogy még nem játszhatnak vele.

Persze sokat már nem kell várni, hiszen a Dragon Ball Z: Kakarot 2020. január 17-én debütál PC-n, PS4-en, valamint Xbox One-on is.

Borítókép: CyberConnect 2