promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezeket az Androidos tartalmakat nyúztuk a legjobban
Borítókép:  Marvel Studios
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Google nyilvánosságra hozta, hogy mely alkalmazásra, játékra, vagy épp filmre voltak a legtöbben kíváncsiak.

Hazánkban is főleg az Androidosokból van több, így mindig érdekes, hogy mik voltak a mobilos tartalmak közül a legnépszerűbbek. A Play áruház tartalmai közül egy videós alkalmazást töltöttek le a legtöbben, a játéknál, filmnél és sorozatnál azonban nem lesz semmi meglepetés.

Alkalmazás: Videószerkesztő Hatások – Videó Effektek Glitch

A Glitch Videó Szerkesztő nem csak egy szimpla vágóprogram, hanem érdekes kis effektekkel tudjuk feldobni vele a mobilunkkal készült felvételeket. Bár ezekből is van bőven a piacon, a felhasználók ennek szavaztak bizalmat, és több, mint 10 millió ember ki is próbálta.

Játék: Call of Duty: Mobile

Egyre népszerűbbek az okostelefonos játékok, és egyes gamerek már az FPS-eket is kiválóan tudják nyüstölni ezeken az eszközökön. Akik nem tudnak elszakadni a billentyűzettől vagy az egértől, azoknak a Tencent kifejlesztett egy emulátort, amivel a Call of Duty: Mobile PC-n is játszható.

A játékhoz az iOS-es és Androidos felhasználók is ingyenesen hozzájuthattak, és egy hét alatt 100 millióan töltötték le. Androidon több, mint 50 millió felhasználó lövöldözik vele.

 

Film: Bosszúállók: Végjáték

Ez sem meglepő, mivel a Végjáték az idei év legnagyobb blockbustere a Star Wars: Skywalker kora mellett. A Marvel filmje lenyomta az Avatart, és a világ legtöbb bevételét hozó alkotása lett 2 milliárd 797 millió dollárral.

Az emberek még ezeket az alkotásokat fogyasztották a legtöbbet mobilos képernyőn: Aquaman, Csillag születik, Marvel Kapitány, Pókember: Irány a Pókverzum!

Sorozat: Trónok harca (ez itthon nálunk nem volt elérhető a Play áruházban)

A sorozat-rajongók már rengetegszer csak okostelefonon zavarják le a kedvenc szériájukat. Mondjuk egy Trónok harca utolsó évadot én egyáltalán nem tudtam volna mobilon megnézni, azonban akad, akinek elég a mini-képernyő.

Ezek voltak még a top mobilos szériák:

The Walking Dead, Agymenők, Riverdale, Yellowstone.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás