Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Új játék érkezik a régi Quake grafikájával: Wrath előzetes

Új játék érkezik a régi Quake grafikájával: Wrath előzetes

Tech & Tudomány

Új játék érkezik a régi Quake grafikájával: Wrath előzetes

Tech & Tudomány

Toronicza Péter 06:36

A Wrath: Aeon of Ruin early access verzióját már letölthetjük PC-re.

Nem csak az egyre divatosabb, hogy klasszikus játékokat ültetnek át a fejlesztők HD grafikára, hanem az is, hogy új játékokat készítenek régi grafikával. A retró őrület mindenhol tarol, és a nagy gamerek szemét aztán egyáltalán nem fogja bántani egy kis pixeles vér. Aki anno még játszott a Quake első részével, és valami újdonságra vágyik abból a világból, annak most megérkezett a Wrath: Aeon of Ruin.

„A 3D Realms csapatával szeretnénk visszamenni a videójátékok aranykorába, és nosztalgikus hangulatot akarunk teremteni a klasszikus FPS grafikai motorral, de persze beletéve egy modern csavart”

- mesélte Frederik Schreiber, a 3D Realms alelnöke, akinek a fejéből pattant ki a játék.

Amúgy nem ez az egyetlen próbálkozásuk, ugyanis nyáron jött ki az Ion Fury nevezetű játék, ami a Duke Nukem 3D motorját használta.

 

A  Wrath: Aeon of Ruin earley access verzióját tekinthetjük egy demónak is. A háromból egy világot járhatunk be, ahol 11 ellenféllel kerülhetünk szembe. A sztorit sem akarják még lelőni, szóval azt előrevivő karaktereket és a párbeszédeket is kivágták. Tehát egyetlen dolgunk van jelenleg: hentelni.

A játék végső változata jövő nyáron érkezik, 20 vérszomjas ellenséggel, 15 pályával, 9 fegyverrel és 10 speciális tárggyal, amik ugyebár mind más miatt lesznek hasznosak. Akinek az earley access verzióra még nem fáj a foga, az elégedjen meg az előzetessel.

Borítókép: 3D Realms