promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Commandos 2 is kap egy felújított változatot
Borítókép:  Pyro Studios
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyszerre jeleneik meg HD-változatban a Praetorians és a Commandos 2 jövőre.

Mindkét játék kultikussá nőtte ki magát a maga idejében, amik rengeteg rajongót szereztek maguknak. A Commandos 2 2001-ben, míg a Praetorians 2003-ban robbantott nagyot. A valós idejű stratégiák még a műfaj nagymestereit is megizzasztották, mivel nem volt könnyű őket végig vinni. Azonban pont ezért imádták annyira, mivel számtalan kihívást rejtegettek.

A Praetoriansban Julius Caesar korába mentünk vissza, míg a Commandos 2 a második világháborúban kellett speciális egységeket irányítanunk. Talán az utóbbi népszerűbb egy kicsit, de kimondhatjuk, hogy mindkettő megérdemel egy felújított változatot.

A Kalypso Media most bejelentette, hogy az új kiadásokat 2020. január 24-én dobják piacra egy időben. Akik a Kalypso Mediától rendelték elő a játékokat, azok december 13-án belevethetik magukat a béta tesztbe.

A PlayStation 4 és Xbox One tulajdonosoknak 2020. tavaszáig kell várniuk, a Nintendo Switchesek pedig csak a Commandos 2-őt kapják meg.

Az új változatokat ugyebár letisztult HD grafikával élvezhetjük, kicsit korszerűbbé teszik az irányítást, a Commandos 2-nél pedig felhasználói felületen is javítottak.

Commandos 2

Praetorians

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás