promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Need for Speed Heat: nappal vagy éjszaka versenyeznél?
Borítókép:  Need for Speed offical
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan érkezik a Need for Speed Heat, ami kapott egy friss játékmenet videót.

A játék hivatalosan november 8-án lát napvilágot, és szokás szerint minden komolyabb platformra megjelenik, vagyis PC-re, Xbox One-ra, és PlayStation 4-re. Szóval az egyik legmeghatározóbb autós játék 21-ik részét már péntektől mindenki nyüstölheti.

Reméljük, hogy méltó folytatás lesz, mivel mostanság nem tett le túl erős darabokat a franchise az asztalra. A készítők figyeltek is arra, hogy összegyúrják azokat a dolgokat, amit a gamerek anno megszerettek benne. Lesz tuningolás, utcai versenyek, na meg rendőrök a nyakunkon, ha nagyon rosszak vagyunk, és hát úgy az izgalmas, ha azok vagyunk.

A verdák számára sem lesz panasz, mivel a fejlesztők 127 autót tettek a Heatbe – 33 gyártótól. Mindenki megnyugodhat, mivel visszatér a Ferrari is.

Az új gameplay videóban ismét minden fontosabb dologra fény derül, de kiélezték arra, hogy a nappali, illetve éjszakai versenyek közti különbséget mutassa be. A Heat a Miami-re hajazó Palm Cityben játszódik, ahol a napfényben sütkérezve a Speedhunters Showdown versenyein vehetünk részt. Ezek legálisak, itt nehéz bűnbe esni.

Azonban ha leszáll az éj, akkor minden megváltozik. Jönnek a keményebb versenyek, amiket a rendőrség nem igazán szeret. Ekkor lehet óriási pénzeket bezsebelni a kockázat miatt, és itt tudjuk a hírnevünket is a legjobban növelni. Már ha nem kapnak el, mert akkor jön a páclé.

A napszakok természetesen nincsenek órához kötve, a garázsban szabad váltogathatjuk őket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás