promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Örökre eltiltottak egy profi Fortnite-játékost
Borítókép:  Epic Games
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A történet egyszerű: nyilvánosan csalt.

Arról kár vitatkozni, hogy az elektronikus sport, vagyis e-sport mennyire elismert jelenleg, ugyanis nagyon. Akad olyan szülő, aki iskola helyett hagyja, hogy a gyereke inkább játsszon, mivel olyan szinten hozza a pénzt, mintha egy nagycsapatban focizna, vagy befutott énekes lenne.

A 17 éves Jarvis profi e-sport játékos, és az igen csak népszerű FaZe klánnak a tagja. Azonban óriási hibát követett el, amit a Fortnite-ot fejlesztő Epic Games nagyon szigorúan büntet, ez pedig a csalás.

A játékos feltett egy videót a YouTube-ra, amiben a Fortnite-tal játszik. Ezt már megszokhattuk tőle, azonban ebben azt prezentálja, hogy milyen aimbotot használni. Ez egy célzást segítő csalás, amivel sok troll meg tudja keseríteni a rendes gamerek életét. Ezt természetesen szigorúan tilos használni, és örök tiltással jár, ha az Epic rájön.

Jarvisnak hivatalos szerződése van, így érthetetlen is, hogy miért népszerűsíti a csalást, ráadásul videóban. Az anyagot egy idő után törölte, de akkor már az Epic fülébe jutott a dolog. Ezzel azt érte el, hogy hiába profi játékos, örökre eltiltották a Fortnite-tól.

A fiú elmondta, hogy versenyen sosem trükközne, és hatalmas hibát követett el. Ez az Epicet nem hatja meg, zéró tolerancia van náluk: aki csalást elősegítő szoftvert használ, az örökre repül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás