promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már most őrületes bevételt hozott a Call of Duty: Modern Warfare
Borítókép:  Activision
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

PC-n például még sosem rajtolt ilyen jól a játék.

A filmipar mellett a játékipar is zavarba ejtő számokat tud hozni, ha szórakoztatásról beszélünk. Persze az Activision az új Joker filmhez hasonlította az erős kezdésüket, de azért mindenki tudja, hogy egy játék jóval többe kerül egy mozijegy áránál, de hát ennek így is kell lennie.

Ettől függetlenül őrületes, amit az október 25-én megjelent CoD elért. Az első hétvégéjén, vagyis az október 25-étől 28-ig tartó időszakban 600 millió dolláros bevételt termelt a Modern Warfare. Itt hozta fel Bobby Kotick az Activision Blizzard vezérigazgatója a Jokert, amire mindenki kíváncsi volt, és ez is csak 234 milliót produkált az első hétvégén. Szóval ment a dicsekedés rendesen.

Ha nem filmekhez hasonlítgatunk, akkor is jók a mutatók. A kiadó történetében ez lett a legjobban nyitó digitális termék, PC-n pedig a legjobban induló CoD-dá vált a friss Modern Warfare.

A pozitív kritikák mind jót tettek az eladásoknak, aminek az egy és többjátékos módját is dicsérték. A mostani hétvége biztosan még erősebben meg fogja dobni a számokat.

A Call of Duty: Modern Warfare elérhető PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás