promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Legendát vennél? Itt az alkalom! – galéria
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Erre a Lancia Delta HF Integrale 16V-re tényleg igaz, hogy megkímélt – írja a Petrolicious.

Az Amerikai Egyesült Államokban, Idaho-ban árulják a képeken látható eszméletlen állapotú, 1990-es Lancia Delta HF Integrale 16V-t. A ralilegenda órájában mindössze 67 ezer kilométer van. Ez az autó sokak számára egyet jelent a rali fénykorával – nem alaptalanul. Az összkerékhajtás, az erős turbómotor, a kézi váltó, a nagy Recarók sokak szemébe könnyet csalnak a mai napig.

 

Az autó állapota mondhatni kifogástalan, a Rosso Monza szín szintén nagyon jól megidézi a '80-as éveket, amikor még nem volt minden metálfényű. Mindössze apró, korhű módosításokat találunk a 200 lóerős autón. A 17 colos Compomotive TH2 kerekek egy későbbi Evoluzione változatról érkeztek, a kormányt egy kétküllős Momo bőrkormányra cserélték, a pedálok Sparco változatok. Még az eredeti használati utasítás is megvan az autóhoz.

Az autóért 45 ezer dollárt, azaz nagyjából 13,5 millió forintot kérnek. Nagy valószínűséggel ennyit meg is ér ez a kiváló állapotú példány egy gyűjtőnek. 2016-ban egy 10 ezer kilométert futott példány, 2018-ban pedig egy 42 ezer kilométert futott Integrale 16V talált új gazdára 42 ezer dollár feletti áron.

Vlad Radionnak köszönhetően pedig egy pár fotóval is tudunk nektek szolgálni:

[[galeria]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás