promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őrületes rekordot döntött a Call of Duty: Mobile
Borítókép:  Activision
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szép szám volt a 35 millió, de hol van az már?

Múltkor kijelentettem, hogy a gamerek többsége is kezd ahhoz hozzászokni, hogy mobiltelefonon játszik, de ilyen érdeklődést, mint a Call of Duty: Mobile még egyetlen játék sem tudott produkálni. Ehhez hozzátartozik mondjuk az is, hogy Tencent a kifejlesztett egy emulátort, amivel PC-n is lehet nyüstölni. Az FPS rajongók nagyja nem tud meglenni billentyűzet és egér nélkül.

 

Ingyenes elérés ide vagy oda, már az is nagy szó volt, hogy a COD okostelefonos változatát pár nap alatt 35 millióan töltötték le. Azt hittem csak az elején lesz ekkora a roham, de akkora hype lett körülötte, hogy egy hét alatt több mint 100 millió ember töltötte le.

Ebben természetesen az iOS-es és Androidos felhasználók is benne vannak. A Reuters rámutat a cikkében, hogy ilyen rohamot még egyik lövöldözős játék sem tudott okozni. A PlayerUnknown's Battlegrounds okostelefonos változata volt eddig a csúcstartó, azt egy hét alatt 26,3 millióan töltötték le. Az Apex Legends is csak 25 milliós volt az első héten, míg a népszerű Fortnite pedig 22,5.

Egy Mario Kart Tour 90 milliós letöltést hozott le ennyi idő alatt, de még a Pokémon Go is csak 85,6-ot (ezt mondjuk egymilliárd ember töltötte le a végére), pedig azt szinte mindenki ki akarta próbálni már az elején, akkora őrület volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás