Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Bejelentették, hogy mikor indul az Apple TV+

Bejelentették, hogy mikor indul az Apple TV+

Tech & Tudomány

Bejelentették, hogy mikor indul az Apple TV+

Tech & Tudomány

Toronicza Péter 17:00

A csatorna két héttel előzi be a Disney+-ot.

Mindenhol ömlik a streaming, faljuk a sorozatokat, filmeket, és már azt se tudod, hogy hova fizess elő. Már az is borsos, ha van Netflixed, meg HBO GO-d, de ha még akarsz mellé Apple TV+-ot, meg Disneyt, meg minden csillagot az égről, akkor igen csak mélyen bele kell nyúlni abba a bizonyos zsebbe. Elött az idő, hogy mindenki szeretne egy kis szeletet a tortából, és a piac feldarabolásra kerül. Az Amazont meg a Hulut persze még meg sem említettem.

Tudjuk, hogy az iPhone 11 volt az Apple show sztárja, de Tim Cook azért bejelentette az Apple TV+ indulási dátumát is.

A cég egyértelműen be akarta előzni a Disneyt, aminek a streamingszolgáltatása november 12-én indul, míg az Apple már november elsején elérhetővé teszi a csatornáját. A szolgáltatást itthon is élvezhetjük 1890 forintért havonta. Amerikában árban a Disney alá mentek, mivel Apple TV+ 4,99 dollárba kerül majd, még a Disney+ két dollárral többe.

Az egyik nagy zászlóshajóját már belengette az Apple, ami a The Morning Show lesz. A dráma sorozathoz megszerezték Jennifer Anistont, Reese Witherspoont, és Steve Carellt is.

Az Apple közben azért kedveskedik a hűséges vásárlóinak, mivel aki iPhone-t, Macet, vagy iPadet vásárol, az 12 hónapig ingyen élvezheti a cég streamingszolgáltatását.

Borítókép: NOAH BERGER / AFP