Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ha Jumanji hiányod lenne, akkor jön a videojáték

Ha Jumanji hiányod lenne, akkor jön a videojáték

Tech & Tudomány

Ha Jumanji hiányod lenne, akkor jön a videojáték

Tech & Tudomány

Toronicza Péter 20:20

Első ránézésre nem is néz ki túlságosan gagyinak.

Nem nyugszik a Jumanji univerzum, és a 2017-es Vár a dzsungel után idén decemberben jön a folytatás „A következő szint” alcímmel, amiben természetesen visszatér Dwayne Johnson és a csapat, vagyis Karen Gillan, Jack Black, valamint Kevin Hart is.

A Vár a dzsungel nem tudott minőségben felérni a klasszikus Jumanjihoz, de ettől még a 90 millióból összerakott alkotás 960 millió dollárt hozott a konyhára. Így biztos volt a második rész, de mi most nem ezzel fogunk foglalkozni, hanem hogy milyen bőrt akarnak még addig lehúzni róla. Nem Jumanji sorozat jön, hanem egy videojáték, amit november 8-án dobnak piacra.

Ahogy az első előzetesből kiderül, egy kalandjátékról van szó, és ennek a műfajnak is megvannak a tősgyökeres fanatikusai. A Jumanji: The Video Game-ben az eredeti színészek bőrébe bújva kell könnyebb és nehezebb feladatokat teljesíteni, hogy végre hazajuthassunk. Igazából első ránézésre nem is néz ki túlságosan gagyinak, pedig ezeken a filmes videojátékokon aztán nem szoktak sokat ülni a fejlesztők.

A Jumanji játékot az összes komolyabb platformon kipróbálhatjuk, vagyis érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re is.

Borítókép: Steam

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria