promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett az új Need For Speed előzetes: Heat
Borítókép:  NFS offical
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A cím és a logó már kiszivárgott, de megérkezett a lényeg, vagyis a játék előzetese. 

[[adv]]

Bármennyi autós játék kerülhet a piacra, de tagadhatatlan, hogy a Need For Speed lesz közülük a legmeghatározóbb. Őt behozni már nem lehet, mert akkora történelme van, ami másoknak sosem lesz. Szóval ha feldobod a talpad, az NFS akkor is élni fog és virulni, csak már olyan valósághűen, hogy azt el nem tudnád képzelni.

A logóból és az előzetesből is levonhatjuk azt a következtetést, hogy a játékban Miami utcáin repeszthetünk majd. Annak a városnak mindig egyedi hangulata van, és már a Vice Cityben megtapasztaltuk, milyen jó ott vezetni.

A mostani NFS elvileg kicsit zártabb világú lesz, szóval nem tudunk benne barangolni, de lehet ez talán nem is baj. A tuningolás persze megmarad, tehát teljesen egyedivé változtathatjuk a verdákat. A rendőrök elől sem lesz nyugtunk, és rengeteg látványos üldözésbe keveredhetünk a küldetések során.

A készítők nemsokára bedobják a mélyvízbe az első gameplay videót is. A játék hivatalosan november 8-án lát napvilágot, és minden komolyabb platformra megjelenik, vagyis PC-re, Xbox One-ra, és PlayStation 4-re.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás