promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincs meg a nyári retró hangulat? Akkor jöhet a Poolside FM!
Borítókép:  Poolside FM
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csak bepattintottuk az erkélyen, és rögtön oázist varázsolt a belvárosból.

[[adv]]

A Poolside FM még 2014-ben indult meg hódító útjára, azonban az alkotó Marty Bell új arculatot szeretett volna neki, és a friss híreszteléseknek köszönhető, hogy egymásra találhattunk a weboldallal.

A régen minden jobb volt látásmód hülyeség. Volt, ami jobb volt, volt, ami nem, de egy kis klasszikus mindig jöhet. Rajongunk a Stranger Thingsért, Vice City partykra járunk, szóval mostanság nagyon bejön a retró mindenkinek. Nem azért mert divatos, hanem azért, mert cool.

Miután a számítógépasztalunk betöltődött, azonnal elindul a zenelejátszó, valamint a retró videókat tartalmazó lejátszó is. (Old School YouTube) Bal fent ezt be is tudjuk zárni, ha esetleg mobilnetről vagyunk, hogy ne zabálja az adatforgalmat. Még a hátteret is lehet állítani a Themes menünél, csak hogy ne tudjatok belekötni semmibe.

Innentől három lista közül is választhatunk muzsikákból: van a klasszikus Poolside, a Hangover Club, valamint a Tokyo Disco. Mindegyik abszolút kellemes, így lehet tesztelgetni az összest. Ha meg olyan zenét dob fel, amiért nem rajongunk, akkor ugorhatunk is, de a lejátszás a hangulat kedvéért teljesen véletlen.

Bár a számítógépasztalon mindig 1997 a dátum, azonban a ’80-as években barangolunk minden tekintetben. A Poolside FM tényleg nem csak egy netes rádióállomás, vagy egy zenelejátszó, hanem egy tök jó virtuális oázis. Ide kattintva már lehet is indítani, aztán keverhetitek is az első koktélt. Én nem nagyzoltam, két összetevő kellett a retró koktélomhoz: jéghideg bor meg cola. Tom Cruise most biztos mérges lenne.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás