promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csak hozzá ne nyúljatok Tifa cicijéhez
Borítókép:  Square Enix
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az tartotta lázban a tech-világot, hogy kicsinyíteni akarják a Final Fantasy egyik karakterének a mellbőségét.  

Vírusok, frissítések, hackerek, Facebook agymenés, szóval rengeteg fontos hír lenne a tech-világban, még is az borította ki a bilit, hogy Tifa Lockhart kisebb cickókkal fog rendelkezni.

Az egész onnan indult, hogy a világ egyik kiemelt klasszikusa, vagyis a Final Fantasy VII kapni fog egy remake verziót. Az eredeti játékból nagyjából 11 millió példány kelt el, és ki tudja mennyien tolták vele kalóz verzióban.

A játékosok közben nem azzal voltak elfoglalva, hogy jön a remake, hanem azzal, hogy Nomura Tetsuya, a Final Fantasy VII Remake rendezője és karakterdizájnere arról beszélt egy interjúban, hogy a Square Enix etikai bizottsága visszavenne Tifa mellének méretéből.

Közben már rávilágítottak, hogy csak egy félrefordításról van szó, mivel nem a mellbőségből akarnak elvenni, csak jobban leszorították Tifa cicijét, hogy ne szabaduljon el. Egy kis félrefordítással majdnem sikerült forradalmat kirobbantani.

Akit inkább a játék érdekel, az lent találja meg az előzetesét. A Final Fantasy VII Remake 2020. március 3-án érkezik majd PS4-re.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás