Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Végre előzetest kapott a Marvel’s Avengers

Végre előzetest kapott a Marvel’s Avengers

Tech & Tudomány

Végre előzetest kapott a Marvel’s Avengers

Tech & Tudomány

Toronicza Péter 08:30

Ezzel együtt pedig megkaptuk a premierdátumot is.

A Bosszúállók: Végjáték után nem áll le a móka, persze ehhez nem a moziba kell beülnünk, hanem a konzol elé. A Crystal Dynamics és az Eidos Montréal által fejlesztett játék előzetesét már nagyon régóta várták a rajongók, de végre begördült.

Az már az elején fel fog tűnni mindenkinek, hogy a játékban nem az eredeti színészek játsszák a kultikus karaktereket.  Azonban azt nem is lehetett elvárni, hogy Robert Downey Jr. egy raklapnyi pénzért elmenjen játékot szinkronizálni. Ez az összeg ment a fejlesztésre – nagyon helyesen, mivel az első előzetes eléggé bíztató.

A játékban Amerika Kapitányt, Thort, Hulkot, Fekete Özvegyet és persze Vasembert is irányíthatjuk. Elháríthatjuk a világra váró veszélyt a haverokkal kooperatív módban, de végigvihetjük egyedül is. Utóbbinál megszokottan az MI irányítja majd a többieket.

A történet akkor kezdődik, amikor megnyitják a Bosszúállók nyugati parti bázisát. A videóban feltűnik az egyik főgonosz – Taskmaster – is, de megnyugodhatunk, hogy nem csak vele kell majd összeakasztani a bajszunkat.

A Marvel’s Avengers 2020. május 15-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Google Stadiára. A PS4 tulajdonosok ismét kapnak egy kis előnyt, mivel a béta verziót ők tesztelhetik majd.

Borítókép: TechTheLead